Egy Balaton parti esküvőn voltam még szeptemberben. Csakhogy ezúttal egy régi jó barátom esküvőjét fotóztam, akivel együtt koptattuk még anno az iskolapadot Egerben, sőt, a kollégiumi szobán is osztoztunk. Mennyire gondtalan volt akkoriban az életünk, csak a suli meg a szórakozás számított, más nem nagyon. Nagyon izgultam, hiszen nem könnyű azon emberek elvárásainak megfelelni, akik nap mint nap képekkel dolgoznak, Peti profi grafikus, sőt, a vizuális effektusok szakembere. Érthető hogy a szokottnál kicsit jobban aggódtam, h minden a helyén legyen. De visszatérve az esküvőre, szuper volt, minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna.

Az esküvői szertartás a Balaton partján került megrendezésre, gyönyörű, sárgás,  délutáni fényekben, fűzfákkal árnyékolt óriási füves területen, melyet bal oldalról a nádassal borított tópart szegélyezett.

A szertartás után a vendégekkel közös fotózás következett, majd egy rövid időre magukra hagytuk őket, hiszen a hely és az idő is tökéletes volt a páros fotózás lebonyolításához. Zamárdi kikötőjét választottuk helyszínül, csak a pár és tanúik voltak velem. Nagyon gördülékenyen mentek a dolgok, Kinga és Peti nagyon jól mozogtak a kamera előtt. Szeretem amikor két fiatal ennyire odaadóan szereti egymást, és ezt látni is lehet rajtuk, szinte bele sem kellett szólnom a fotózásba, csak a gombot kellett mindig a megfelelő pillanatban megnyomnom. Kötetlen volt, spontán, de ugyanakkor nagyon erős anyag született.

A buli király volt, rengeteget táncoltak, a násznép tutira jól érezte magát, a fotós nagyon! Itt a végén még mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy ez a honlap, ahol ezt a történetet éppen olvasod, szintén Peti munkája. Én tudom, hogy hány estét és éjszakát töltöttünk azzal hogy mindent megtervezzünk, feltöltsünk, jó helyre igazítsunk, működővé tegyünk. Hónapok hosszú és fáradságos munkája volt, mire a végső formáját elnyerte. Nagyon köszönök mindent Pépé! 🙂