Juca & Barna

Juca és Barna esküvőjén vettem részt Veszprémben. Izgatottan vártam az esküvő napját, soha nem fotóztam még egyenruhás vőlegényt katona sorfallal, kivont kardokkal. Nagy pezsgő kedvelőként örültem, amikor Juca a koszorúslányokkal egy üveg Kreinbacher Prestige Brut pezsgővel koccintott, ami az idei pezsgő világbajnokság aranyérmét nyerte. A templomi szertartás helyszínére egy Rolls Royce szállította a párt, az este óriási bulival ért véget. Hétfőn elutaztunk a Grüner See partjára, hogy a páros fotózást az esküvőhöz illően fejezzük be, egy csodálatos, alpesi tó partján.

Michi & Stefan

Michi és Stefan esküvőjét már nagyon vártam. Találkoztam már velük korábbi esküvőkön, családi fotózásokon, nagy örömmel vállaltam az esküvőjük fotózását. Mindketten nagyon jó kedvű, pozitív emberek, sugárzik belőlük az energia. Az esküvő Pöllauberg-en volt, maga a szertartás a délelőtti órákban zajlott, egy szőlőhegy tetején erre a célra kialakított helyszínen. Ebéd után készítettük el a páros fotózás képeit, a Pöllaui kastély területén, majd később ismét a hegyen folytattuk a fotózást. Az esti mulatságon volt minden, menyasszony rablás, vőlegény rablás, torta, tánc, mulatozás.

Vanda & Peti

Vanda és Peti esküvőjüket az Egervári Várkastélyban rendezték, népes vendégsereg társaságában. Már az előkészületektől részt vettem az esküvőn, akár csak Vanda és Peti barátai, akik már az öltözéstől kezdve segítették a párt. 170 vendég vett részt a ceremónián, és az azt követő lakodalmon. A szertartás a kastély parkjában kapott helyet, egy gesztenyefa árnyékában, késő délután, szép fényekben. Az este hatalmas bulival zárult. Az esküvőt követően Olaszországba utaztunk, ahol a Lago di Fusine tavai, mögöttük a Mangart hegyvonulataival remek hátteret biztosítottak a páros fotózás képeinek.

Anikó & Gábor

Anikó és Gábor esküvője a Malom tanyán került megrendezésre, Zalacsében. Nagyon szeretek ezen a helyszínen fotózni, a természet közelsége, és az épület elrendezése garantálja egy jó esküvő lebonyolítását, és fotós szempontból is remek választás. Anikóék Angliából repültek haza az esküvő miatt, aminek a megszervezését az utolsó percig bonyolította az akkori covid szabályozás, de szerencsére sikerült mindent megszervezni, és egy remek esküvőnek lehettünk résztvevői. Két kollégámmal is találkoztam aznap, egyikük Garai Antal Atom, aki az esküvői filmet készítette, másik kollégám pedig Kovács Krisztián fotós volt, aki aznap vendégként vett részt az esküvőn, és bemutatott egy rendhagyó nagykanizsai menyasszonyrablást is. XD 

hu_HU